Image Alt

Moment Content

|| HOE ZET JE NU EENVOUDIG EN SNEL LOSSE THEE? ||

Laat je vooral niet ontmoedigen om de stap van theezakjes naar losse thee te zetten! In het begin speelt vooral het gebruiksgemak van zo’n zakje nog in je achterhoofd, maar met deze tips is dat snel vergeten! Kies voor een goede basis en dan is die overstap snel gezet. Zo geniet je niet alleen thuis, maar ook op kantoor of onderweg van verse losse thee en kruidentisanes!

Wij kozen in ons assortiment voor volgende handige hulpmiddelen:

 

1. MY TEA BAG ECO

Huh, toch theezakjes? Ik hoor je al denken! Opgelet, deze ecologische theezakjes zijn in niets te vergelijken met die uit de supermarkt! Deze zijn namelijk gemaakt van gecertificeerde natuurlijke materialen én biologisch afbreekbaar. Ze zijn voldoende groot zodat er veel ruimte overblijft voor de thee om zich te ontvouwen in het water. Daarbij zijn ze super makkelijk in gebruik en handig te sluiten met een koordje, zodat er geen thee ‘uitfloept’ in je water tijdens de infusie. (jawel, al dikwijls meegemaakt met zakjes met van die open flappen).

Zo kan je uiteraard ook een voorraadje aanleggen van al op voorhand gevulde zakjes die je bewaard in een luchtledige bewaardoos of blik. Handig toch om ’s morgens snel mee te nemen naar het werk en zo te genieten van lekkere, gezonde en verse thee?!

Je shopt ze hier!

 

 

2. MIST TEA CUP

Deze Limited Edition is handgemaakt in België. Een perfecte combinatie van moderne elegante esthetiek en een eenvoudig te gebruiken hulpmiddel om het perfecte glas thee te zetten. Het laat de losse theebladeren toe om volledig en maximaal tot hun recht te komen door de grote zeef. Het is ook het perfecte hulpmiddel om meerdere infusies te zetten, want je zet de zeef eenvoudig terug in het glas en schenkt er nog eens water over. Makkelijk, toch?

Deze shop je hier!

 

 

 

  1. THEEPOT MET ROESTVRIJ STALEN ZEEFJE

Veel theepotten maken het jou heel makkelijk om van een lekker en snel kopje thee te genieten. Dankzij een zeefje dat je makkelijk vult met de gewenste hoeveelheid thee, in de theepot hangt en overgiet met water. That’s it! Deze manier laat je ook toe om direct een grotere hoeveelheid thee te maken die nog lange tijd warm blijft in de pot. Zo hoef je niet elke keer een nieuw theezakje te gebruiken. Tijdsbesparend en ecologisch!

Hier vind je een aantal leuke voorbeelden!

 

 

 

  1. THEE MAATLEPEL

Hoe bepaal je nu hoeveel thee je nodig hebt? Dankzij deze handige maatlepel is zelfs dat kinderspel! In de meeste gevallen mag je als richtlijn aannemen dat 2 schepjes per glas/tas en 4 schepjes voor een normale theepot volstaat, zowel bij thee als bij een kruidentisane. Je kan daar uiteraard mee spelen en zelf bepalen hoeveel scheppen je gebruikt, afhankelijk van jouw smakenpalet.

Deze handige lepel shop je hier!

 

 

Zoals je merkt, is het dus absoluut niet moeilijk om de overstap van zakjesthee naar verse losse thee te maken!

 

X
Jouw Content Moment, met veel liefde verzonden