g

OVER MOMENT CONTENT

April 2018

Mijn wereld stond even op zijn kop toen de diagnose ‘endometriose viel, na jaren van pijnlijke maandstonden toch ook ergens een opluchting. Dit hield in dat ik mijn eetpatroon en levenswijze even onder de loep moest nemen en soms drastische aanpassingen moest doorvoeren. Zo kwam thee op mijn pad…

VOORJAAR 2019

Doordat ik nog steeds worstelde met de diagnose en de gevolgen die dat voor een actieve dertiger heeft (mijn lichaam zegt soms resoluut ‘nee’ terwijl mijn brein ‘ja’ schreeuwt en overuren draait), zocht ik hulp bij loopbaancoach Els. Zij stelde mij gerust: als Creatieve Generalist was het absoluut normaal om van het ene idee in het andere te stuiteren en om de haverklap met iets nieuws te willen beginnen. Door mijn talenten in kaart te brengen, kreeg ik een beter overzicht en daarmee meer structuur en houvast. Ook yoga en meditatie hielpen mij in het tot rust brengen van dat actieve brein…

JANUARI 2020

De volgende grote stap in het ondernemen als vrouw! Een eigen merk op de wereld loslaten is toch wel een spannend Moment… Als zelfstandige is het zeker belangrijk om niet te vergeten af en toe rustmomenten in te bouwen, momenten waarin je even geniet van een lekker kopje warme (kruiden)thee, de tijd vergeet met een spannend boek, de batterijen oplaadt tijdens een verkwikkende natuurwandeling, of dat drukke brein tot rust brengt tijdens een uurtje Yin yoga of een meditatie-oefening. Een echt Moment Content durven inplannen dus!

ONZE MISSIE

Wat ik doe met Moment Content is tweeledig: ik combineer mijn passie voor thee, kruiden en mindfull leven met mijn missie om voor meer awareness te zorgen voor de chronische ziekte #endometriose.

Hoe doe ik dat?

° Ik inspireer vrouwen met thee, kruidentisanes, aromatherapie & meer en met tips rond wandelen, je (maan)cyclus en meditatie zodat jij bewust Contente Momenten inplant in je dagelijkse routine.

Bewust kiezen voor me-time…

° Ik zorg voor zoveel mogelijk awareness rond endometriose via info, tips en persoonlijke ervaringen zodat jij als eventuele #endosister snel en efficiënt kan geholpen worden.

Dit was ook de aanzet voor onze unieke blend ‘My Period-Sister’, speciaal samengesteld om ons als vrouw te ondersteunen tijdens de moeilijke maandelijkse momenten.

Het bijhorende gele strikje is het symbool van alle #endosisters, wereldwijd… Door dit te dragen, steek je ons een hart onder de riem en help je mee awareness te creëren. Want hoe meer iedereen beseft dat pijnlijke maandstonden niét normaal zijn, hoe sneller er diagnoses kunnen gesteld worden en behandelingen op gang gebracht worden.

Maar bovenal is het bij Moment Content vooral genieten – genieten – genieten!

X
Jouw Content Moment, met veel liefde verzonden