Image Alt

Endo March 2021

Omdat bewegen een must is voor #endosisters en wandelen momenteel een hot topic is, besloten wij een aantal wandelingen uit te werken. Samen met De Lustige Wandelaars uit Merchtem en De Soepele Achillespezen uit Opwijk sloegen we de handen in elkaar. Marc en Elke stippelden voor ons 2 wandelingen per gemeente uit, te volgen via het knooppuntennetwerk of wegbeschrijvingen doorheen de prachtige natuur van Merchtem en Opwijk.

We gaven deze actie bewust de naam WANDELRUST. Het is voor iedereen in deze bizarre tijd hopelijk een moment van rust, van stilstaan bij de nood aan ontspanning, van opladen in de pure natuur, van genieten van gezelschap of net stille momenten onderweg, van vertragen…

Tijdens deze wandelingen vragen we je om 4x even kort halt te houden zodat je kan kennismaken met een aantal #endosisters. Na het scannen van een QR-code vertellen zij je iets meer over een bepaald aspect van onze ziekte. Op deze manier hopen we meer kennis te verspreiden zodat mensen bepaalde tekenen en symptomen sneller herkennen en er ook sneller kunnen naar handelen.

Klik op onderstaande links, bestel jouw wandeling, trek je wandelschoenen aan en steek zo al die #endosisters een hart onder de riem!

DISCLAIMER: Vanwege COVID19 is er geen gemeenschappelijk vertrek voorzien. Je kiest zelf wanneer je de wandeling doet, liefst in jouw bubbel van max 4personen.

X