ZET JOUW MAMA
IN DE THEE'TJES
Verras jouw (plus)mama op Moederdag met één van onze Limited Edition pakketjes! In Corona-tijden doet zo'n kleine attentie eens te meer deugd!
MIST:
TAIWANESE SPECIALTY TEAS
MIST staat voor rechtstreekse import van kwaliteitsvolle thee uit Taiwan. Door nauw samen te werken met lokale onafhankelijke theeboeren selecteren ze de beste thee op basis van regio en afhankelijk van het seizoen.
MOMENT CONTENT:
ARTISANALE KRUIDENBLENDS
Ontsnap even aan de drukke hectiek van het leven en kies voor een echt Moment Content met één van onze lekkere en pure kruidenblends.
ENDOMETRIOSE:
1 OP 10 VROUWEN
Een aantal jaar geleden viel de diagnose: ‘u lijdt aan de chronische ziekte endometriose’. Dit vereiste serieuze aanpassingen qua levensstijl, en een zoektocht naar pijnverlichting begon…

HET GEHEIM VAN DE THEE

“Als het leven een kopje thee is, betekent dat dat iemand van ons het water is en iemand anders de thee. Er zijn mensen die voelen dat ze hun omgeving kunnen veranderen, die hun sporen willen nalaten, hun eigen smaak aan de dingen willen geven. Het zijn mensen die onverschrokken en ongeduldig in het kopje duiken. Mensen die van zich laten horen. Theemensen

Er zijn ook mensen die afwachten, die ontvangen, die van kleur veranderen al naargelang de stemming van anderen. Ze wachten, vloeibaar en transparant, op de theeblaadjes die hun leven smaak geven. Het zijn mensen die luisteren. Watermensen… “

Fragment uit ‘Het geheim van de thee’ ~ Roberta Marasco

De Online Thee Shop

Je kan op onze website heel eenvoudig je favoriete Contente Momentje bestellen. Hier zijn enkele van onze toppers.

WOEHOEW, MOMENT CONTENT WORDT ÉÉN JAAR!!! TOETERS & BELLEN!!!

FEEST! Jawel, vandaag, 1 april 2021 bestaat Moment Content één jaar! Woehoew! Exact één jaar geleden, in volle eerste lockdown, ging onze webshop live en konden jullie kennis maken met onze passie voor thee en onze missie om voor meer awareness voor endometriose te zorgen! Wat een rollercoaster is het geweest tot nu toe! De komende 2 weken vieren we dit dan ook graag samen met jullie!
° Bij elke bestelling ontvang je een korting van 10% met de code FEEST01
° Elke bestelling van meer dan 50€ krijgt als extra kado een willekeurige Chocolates from Heaven-smaak!

Nieuws & Activiteiten

Inspirerende recepten, komende activiteiten, workshops & meer

NIEUWSBRIEF

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief met info over onze activiteiten & workshops, leuke recepten, nieuwe producten, promoties & meer.
Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling!

X